Megújul a kiskörei Tisza-híd
2018. június 4.

Felújítják a kiskörei közúti-vasúti közös Tisza-hidat. A felújítás ideje alatt 2018. június 16-tól a forgalom teljes kizárására lesz szükség, ami előreláthatólag kb. 5 hónapot vesz majd igénybe. A munkálatok alatt jelentős változások lesznek a vasúti és az autóbusz-menetrendben is. A Magyar Közút a forgalom számára a terelő utat Tiszafüreden át jelölte ki, az alábbi két verziót kidolgozva, a vasúti és az autóbusz közlekedést is itt olvashatják:

Összefoglaló tájékoztató

Ezúton is kérjük, hogy ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.menetrendek.hu oldal menetrendi keresőjét, vagy keressék fel a szolgáltató társaságok honlapjait az aktuális információkért.

 

Megemlékezés a Nemzeti Összetartozás Napján
2018. május 31.

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját, városunk valamennyi lakosát
a Nemzeti Összetartozás Napján tartandó megemlékezésre,
melyre 2018. június 4-én, hétfőn 18.00 órakor kerül sor.

Galéria megtekintése

Gyakorlatozik a Magyar Honvédség
2018. május 31.

A Magyar Honvédség tájékoztatja a tisztelt Lakosságot, hogy
2018. június 10-22. között
„ETAP-T 18" néven
nemzetközi gyakorlatot hajt végre az ország légterében.

Az ezzel járó megnövekvő zajterhelés miatt a megértésüket kérik.

A gyakorlattal kapcsolatos észrevételeikkel kérik forduljanak
a kijelölt honvédségi Összekötő Csoporthoz a 06-89-513-662 telefonszámon.

Nyári diákmunka
2018. május 31.

A Nemzetgazdasági Minisztérium idén ismét meghirdeti az általa indított „Nyári diákmunka" programot. A program célja a fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítése. Célcsoportjába azok a fiatalok tartoznak, akik 16-25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok, közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket és foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek. A program 2018. június 1-től 2018. augusztus 31-ig tart, keretében kötelezettséget vállalni a 2018. június 18 - 2018. augusztus 31. közötti időtartamban kezdődő és befejeződő foglalkoztatásra vonatkozóan lehet.

A programmal kapcsolatban bővebb tájékoztatást Szabó Tünde humánpolitikai ügyintézőnél kérhetnek az 59/520-253-as telefonszámon.

Mezőgazdasági adatgyűjtés
2018. május 30.

A Központi Statisztikai Hivatal Kisújszállás település egy részén kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Az összeírók május 23. és június 15. között keresik fel a háztartásokat.

A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve: 2218 Egyéni gazdaságok júniusi összeírása, 2018. Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából igazolvánnyal ellátott kérdezőbiztosok végzik, a településen név szerint: Kacsó Hunor Sándor.

tovább      

Korábbi hírek
Permetezik a platán és...
Középiskolai ballagások
FIGYELEM!
Hirdetmény
Ötven éves a kisújszállási...
Jöjjön el, mondja el! - Lakossági...
A Városvédő és -Szépítő...
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI...
Aktuális programok