Helyi adóegyenleg lekérdezés
 

 

Tisztelt Adózók!

 

A helyi adók elektronikus bevallásának lehetővé tétele után, újabb szolgáltatás bevezetésére került sor: az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező adózók, vagy meghatalmazottaik naprakész tájékoztatást kaphatnak interneten keresztül kisújszállási adóegyenlegükről, adózási adataikról. Ezáltal akár heti rendszerességgel figyelemmel követhetik az előírások és befizetések alakulását. (Az adatbázis minden második hét hétfőnjén kerül aktualizálásra).

Amennyiben az adózó nem személyesen jár el az elektronikus ügyintézés folyamán, hanem meghatalmazott közreműködésével, ezt be kell jelentenie az adócsoportnál, az erre a célra rendszeresített bejelentő nyomtatványon. Ennek feldolgozását követően kerülhet sor az elektronikus ügyintézésre.

Az elektronikus egyenleglekérdezés, az alábbi linken (ügyfélkapus beléptetés) keresztül érhető el:

https://gate.gov.hu/sso/ap/ApServlet?partnerid=hktt&target=1470

Az egyenleglekérdező rendszerbe történő első bejelentkezéskor regisztrációt kell végezni, a regisztrációs űrlap kitöltése után, kérése a rendszerben megjelenik. Az elérés aktiválását az adócsoport munkatársai végzik, mely során a regisztráció és a korábban leadott meghatalmazási nyomtatványok azonosítására kerülnek. A regisztráció végeztéről e-mail értesítést fog kapni.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a funkció aktiválása nem automatikus! Az aktiválást ügyintézőink végzik el a 3 munkanapon belül.

 

Bízunk abban, hogy új szolgáltatásunkat megelégedéssel használják.

Kérdését észrevételét az alábbi e-mail címre is eljuttathatja: ado@kisujszallas.hu