Hétpróbás Kunok programsorozat
 

Önkormányzatunknak évek óta célja, hogy mozgásra, sportolásra „bírja" a kisújszállásiakat. A különböző sportágak népszerűsítésére rendeztük meg a helyi intézmények és civil szervezetek közreműködésével a Hétpróbás Kunok rendezvénysorozatot.
December 20-án azokat a résztvevőket jutalmaztuk, akik a legtöbb alkalommal látogattak el a rendezvényre, s több próbát is teljesítettek. A díjakat Kecze István polgármester adta át. Egy-egy Hétpróbás Kunok feliratú pólót vehetett át az a tíz versenyző, aki négy próbát teljesített. Öt, illetve hat próbán összesen öten vettek részt, jutalmul egy sportszerek vásárlására fordítható utalványt, illetve egy feliratos pólót vehettek át. Gratulálunk a legkitartóbbaknak, illetve minden résztvevőnek, köszönjük, hogy segítettek, közreműködtek célunk megvalósításában.
Az egyéni versenyzők mellett a szervezőket is jutalmaztuk. Az a három intézmény kapott jutalmat, amely a legtöbb embert tudta sportolásra „bírni". Több mint nyolcszáz főt mozgatott meg az Arany János Általános Iskola, valamint több mint háromszázan fordultak meg a Kisújszállási SE szervezésében a Ligeti Sportfesztiválon, illetve a Kossuth Lajos Általános Iskola sportnapján is.

Az alábbi csoportképeken azokat a legkitartóbb versenyzőket mutatjuk be, akik részt tudtak venni az eredményhirdetésen.   

Galéria megtekintése