A virágos Kisújszállásért
 

Aki a virágot szereti...

Kisújszállás Város Önkormányzata a 12/2021. (II. 03.) számú polgármesteri határozata alapján „A Virágos Magyarországért" mozgalom keretében versenyt ír ki a „Virágos Kisújszállásért" cím elnyerésére. A címre kisújszállási lakosok, illetve kisújszállási székhelyű cégek, vendéglátóhelyek, intézmények, lakóközösségek pályázhatnak a jelentkezési lap kitöltésével.

A pályázókat a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal dolgozói látogatják meg, s fotózzák le kertjüket, udvarukat, erkélyüket. (A jelentkezési lapon fel kell tüntetni, mely időszakban a legszebb a kert, a verseny időtartama alatt mikor történjen a fotózás.) Kérjük, a telefonszámot mindenképpen tüntessék fel a jelentkezési lapon, hogy egyeztetni tudjuk a látogatás időpontját. A kertekről, udvarokról készült képeket háromtagú zsűri bírálja el, és a legjobbakat díjazza. Az elbírálás során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a kertek, udvarok, erkélyek mennyire teszik szebbé az utcákat, a városképet.

 

A jelentkezés határideje: 2021. június 15.
Az elbírálás ideje: 2021. június 16. – augusztus 31.

Eredményhirdetés: 2021. szeptember 18. (a Kivilágos Kivirradtig Fesztiválon)

 

Idén is lehet gyermek és felnőtt kategóriában nevezni.

A versenyfelhívás és a jelentkezési lap átvehető a Városháza portáján
továbbá letölthető innen: Jelentkezési lap 2021.

A jelentkezéseket a Polgármesteri Hivatal Szervezési és Önkormányzati Kapcsolatok Osztályára (Városháza 27 sz. iroda) vagy a Városháza portájára kell eljuttatni legkésőbb június 15-ig.