PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉRE
2018. április 6.

Kisújszállás Város Önkormányzata „az önkormányzat vagyonáról szóló 13/2015. (III. 31.) önkormányzati rendelet alapján, valamint a 569/1 hrsz-ú „Kivett óvoda" megnevezésű ingatlan értékesítéséről szóló 96/2018. (III. 29.) számú önkormányzati határozat alapján a következő pályázati felhívást teszi közzé:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉRE

Jöjjön el, mondja el! - Lakossági fórumok Kisújszálláson
2018. március 27.

Mint minden tavasszal, idén is lakossági fórumokra hívják az önkormányzat települési képviselői választókörzeteik lakosait. E fórumokon Kecze István polgármester tájékoztatja az érdeklődőket az önkormányzat, illetve a város elmúlt évi munkájáról, az eredményekről, a jövőbeni tervekről, az adott választói körzet képviselője pedig körzetének érdekében végzett munkájáról. A rendőrség képviselőjét -  Borók Tibor őrsparancsnokot - minden alkalommal meghívják a fórumokra, ahol hasznos tanácsokkal látják el a jelenlévőket. Ezek a fórumok jó alkalmak arra, hogy a közügyek iránt érdeklődők elmondják és megbeszéljék a város életével kapcsolatos problémáikat, észrevételeiket, javaslataikat.

Az alábbi táblázat az egyes lakossági fórumok helyét, idejét tartalmazzák, emellett azonban külön meghívókat is kapnak az egyes körzetek lakosai az őket érintő fórumokra. A fórumok szervezői hívják és várják választókörzeteik lakosait - éljenek hát e lehetőségekkel, és észrevételeikkel segítsék az önkormányzat eredményesebb munkáját, városunk mindinkább otthonosabbá formálását.

Lakossági fórumok 2018. ápr. 9-12., ápr. 16-19.

Képviselő neve

Lakossági fórum ideje

Lakossági fórum helye

Demeter Jánosné

2018. április 9. 17.00

(hétfő)

Béla Király Úti Óvoda

(Kj. Béla K. u. 67.)

(8. sz. választókerület)

Kui Lajos

2018. április 10. 17.00

(kedd)

Sásastó Úti Óvoda

(Kj. Sásastó u. 5.)

(6. sz. választókerület)

Juhász Attila

2018. április 11. 17.00

(szerda)

Volt Sallai Óvoda

(Kj. Esze T. u. 23/a.)

(4. sz. választókerület)

Dr. Ducza Lajos

2018. április 12. 17.00

(csütörtök)

Néprajzi Kiállítóterem

(Kj. Petőfi u. 5.)

(3. sz. választókerület)

Tatár Zoltán

2018. április 16. 17.00

(hétfő)

Kádas György Általános Iskola

(Kj. Bajcsy-Zs. u. 37.)

(2. sz. választókerület)

Tuka Antal

2018. április 17. 17.00

(kedd)

Művelődési Központ és Könyvtár

(Kj. Deák F. u. 6.)

(1. sz. választókerület)

Szepesi Jenő

2018. április 18. 17.00

(szerda)

Piculás Civilház

(Kj. Vásár u. 16.)

(7. sz. választókerület)

Molnár Imre

2018. április 19. 17.00

(csütörtök)

Nagykun Klub

(Kj. Rákóczi u. 3/b.)

(5. sz. választókerület)

 

 

Megemlékezés a kommunizmus áldozatainak emléknapján
2018. február 26.

A kommunizmus áldozataira emlékeztünk 2018. február 15-én, vasárnap délelőtt 10.00 órakor a Református templom előtti 1956-os emlékműnél.

Galéria megtekintése

Arany Rózsa Díj Kisújszállásnak
2017. december 8.

Galéria megtekintése

Ebben az évben 24. alkalommal díjazták azt a 312 települést - közöttük városunkat is -, amelyek beneveztek a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenybe.  November 17. óta Kisújszállás örömteljes tulajdonosa az elismerő Arany Rózsa Díjnak, melyet a vonzó településközpont kialakításáért és az egynyári virágok magas színvonalú kiültetéséért ítélt oda városunknak a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Virágos Magyarországért Mozgalom képviselőiből álló zsűri. A Veszprémben lezajlott díjátadó ünnepségen városunkat a Kisújszállásról elszármazott, a szép dunántúli városban élő dr. Petkovich Tamás képviselte nagy örömmel, amit ezúton is megköszönök.

Kisújszállás mellett olyan települések részesültek még ebben az elismerésben, mint Velence, Pányok, Harkány, Zalakaros, Szentes és Albertirsa. A fődíjat ebben az évben Veszprém és Lajoskomárom kapta, ők képviselhetik hazánkat az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyén, az Entente Florale Europe megmérettetésen.

Minden benevezett település nyertese ennek a versenynek, hiszen a virágos, rendezett parkok, terek, közterületek, éttermek mindannyiunknak ajándékot jelentenek, hiszen szépségükkel, színeikkel, illatikkal valamennyiünk számára meghittebb, emberibb környezetet biztosítanak. Mi pedig nagyon örülünk ennek a különleges, szép díjnak, ami immáron kötelez is bennünket arra, hogy jövőre még több és még szebb virág díszítse Kisújszállást. Tartsanak velünk!

Eladó üzlethelyiség Kisújszálláson
2017. november 24.

Kisújszállás Város Önkormányzata értékesítésre meghirdeti a Kálvin u. 4./fsz./4. ajtó alatt található üzlethelyiség ingatlant. 

Eladó üzlethelyiség Kisújszálláson

Korábbi hírek
Vigadó Cukrászda Pályázat
Menetrendváltozás
Hőségriasztás
Magyarok Kenyere - Megyei...
Hirdetmény
XXV. Nagykun Diák Sportviadal
Értesítés
Menetrendváltozás
Aktuális programok