Nem üzemel a Bárány-kút
2020. szeptember 7.
A Kumánia Gyógyfürdő Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, Vendégeit, hogy a Kumánia új kültéri medencéjének építése miatt 2020. szeptember 8-12. közötti időszakra szükséges a Bárány-kút leállítása, hogy a termálvizes közműcsatlakozást kollégáik el tudják végezni. A kút vizének újbóli üzembehelyezését tervezetten szeptember 12-én, a reggeli órákban tudják megvalósítani. Természetesen, ha hamarabb elkészülnek a munkálatok, arról tájékoztatást adunk. Köszönjük megértésüket!
Újra lehet pályázni a városi ösztöndíjra
2020. szeptember 2.

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az EFOP-1.2.11-16-2017-00029 „Kisújszállás a Te otthonod!" pályázatban elnyert forrásból városi ösztöndíjat hozott létre, melynek célja, hogy támogassa azokat a kisújszállási fiatalokat, akik hiányszakmaként elismert területen szereznek végzettséget, tudományos fokozatot. Az ösztöndíjra most újra lehet pályázatot benyújtani!

 

A pályázati feltételekről az alábbiakban tájékozódhatnak:

Pályázati felhívás

KÉRELEM városi ösztöndíj megállapítására

NYILATKOZAT személyes adatok felvételéhez projektbe való belépéskor

Hiányszakmák listája

 

Értesítés permetezésről
2020. szeptember 1.

Értesítjük, hogy Kisújszállás Város Önkormányzata a gesztenyefák aknázómoly és gombás levélbetegség ellen a permetezéssel történő védekezést megrendelte. Ezen növényvédelmi munkákat a kecskeméti Növényvédő és Kártevőirtó Kft. fogja elvégezni.

A permetezésre (az időjárás függvényében),
2020. szeptember 3. és szeptember 14. között,
az esti órákban kerül sor.

Mivel a munkát végző Kft. nagyteljesítményű gépet használ, kérjük, hogy a lakás ablakát, ajtaját csukják be, a száradó ruhákat szedjék be, és ne tartózkodjanak a permetezőgép közelében. A frissen permetezett területen lehetőleg ne tartózkodjanak huzamosan a permetezést követő reggelig.

A permetezőszer az emberi szervezetre nem veszélyes, de a biztonság érdekében fenti óvintézkedéseket szíveskedjenek megtenni és betartani. A felhasználásra kerülő vegyszerek Vektafid A, Topas 100 EC és Coragen 20 SC, amelyek élelmezés egészségügyi várakozási ideje 35 nap, munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap.

Amennyiben a növényvédelmi permetezéssel kapcsolatban bárminemű kérdésük adódna, információt 76/507-454 telefonszámon kérhetnek. A növényvédelmi munka végzését a Polgármesteri Hivatal részéről is segíteni fogják.

A rendőrség bűnmegelőzési kampányából
2020. augusztus 24.

A rendőrségi nyári bűnmegelőzési kampánya a mobileszközökön tárolt adatok védelmére, az ingyenes WIFI-hozzáférések és a nyilvános számítógépek veszélyeire hívja fel a figyelmet. Utazásaink során magunk és családtagjaink biztonsága mellett mobileszközeink biztonságára és a biztonságos internethasználatra is fontos fokozottan figyelni. A következő tanácsok betartásával Ön is tehet azért, hogy nyugodtabb és gondfeledtebb legyen az utazása:

Nyugodt nyaralás, biztonságos nyaralás

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásáról
2020. augusztus 17.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. évi munkaszüneti napok körüli
munkarendről szóló rendelet alapján az ügyfélfogadás idő
a Kisújszállási Polgármesteri Hivatalban
a következőképpen alakul:

 

2020. augusztus 28. (pénteken)
pénteki munkarend szerint
(8.00-12.00)

 és

 2020. augusztus 29. (szombaton)
pénteki munkarend szerint
(8.00-12.00)

 
lesz ügyfélfogadás.

 

 

A Kisújszállási Polgármesteri Hivatal
2020. augusztus 20. napjától augusztus 23. napjáig
zárva tart.

Korábbi hírek
A Tiszamenti Regionális...
Szent István királyunk ünnepén...
Lakossági tájékoztatás útburkolat...
Áramszünet
Tájékoztató a...
Az orvosi ügyeletről –...
Előzzük meg a strandlopásokat!
Áramszünet értesítő
Aktuális programok