Önkormányzati pályázatok
2019. február 12.

A Kisújszálláson működő civil és sportszervezetek, intézmények, egyesületek a rendezvényeikkel, kiadványaikkal, a fiatalok táboroztatásával, közösségi programok szervezésével mind-mind olyan értéket és hagyományt teremtenek, amely fontos részei a város kulturális életének. Önkormányzatunk elismeri ezt az értéket, ezért fontos feladatának tekinti a helyi civil szervezetek, intézmények támogatását, pályázatokon keresztül. A pályázati kiírások, valamint az adatlapok letölthetők az alábbi linkre kattintva:

http://kisujszallas.hu/index.php?id=2161&maintype=kisuji&language=hun&type=static_content

Pályázati felhívás
2019. február 6.

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az EFOP-1.2.11-16-2017-00029 „Kisújszállás a Te otthonod!" pályázatban elnyert forrásból városi ösztöndíjat hozott létre, melynek célja, hogy - a szociális helyzet és a tanulmányi eredmények figyelembevételével különböző mértékű ösztöndíjjal - támogassa azokat a kisújszállási fiatalokat, akik hiányszakmaként elismert területen szereznek végzettséget, tudományos fokozatot.

 

Az ösztöndíj elnyerésének általános feltételeiről és a részletekről
az alábbiakban tájékozódhatnak:

Pályázati felhívás

Kérelem városi ösztöndíj megállapítására

Hiányszakmák listája

Felhívás ebek kedvezményes ivartalanítására
2019. február 6.

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 18/2019. (I. 31.) számú határozatával döntött arról, hogy 2019-ben 180.000 Ft forrást biztosít ebek ivartalanítására. Ebből a forrásból 60 eb ivartalanítására kerülhet sor. Az ebivartalanítási program során Kisújszállás Város Önkormányzata együttműködik a Kisújszállási Kutyabarát és Állatvédő Civil Egyesülettel. Az önkormányzat kizárólag kan ebek ivartalanítását támogatja, további kitétel, hogy az eb rendelkezzen transzponderrel (mikrochippel), és egy éven belüli veszettség elleni oltással.

Jelentkezési lap az alábbiakban letölthető:

Jelentkezési lap kedvezményes ebivartalanításhoz

 

A jelentkezési lap leadásának határideje: 2019. március 29. (péntek) 12.00 óra. A leadás helye: Városháza, fsz. 3. sz. iroda.

A jelentkezési lap leadásakor hozzák magukkal az eb oltási könyvét. Kérjük, hogy a kitöltés során a jelentkezési lapon ne hagyjanak üresen részeket, és ne maradjon el az aláírás.

A téli rezsicsökkentésről
2019. február 1.

Tisztelt Kisújszállási Lakosok!

Kisújszállás Város Önkormányzata beszerzési eljárást folytatott le a téli rezsicsökkentés végrehajtása érdekében tüzelőanyag beszerzésére. Az eljárás eredményeként kiválasztotta azokat a gazdálkodó szervezeteket, amelyektől megvásárolja a tüzelőanyagot, hogy azt a jogosultaknak - utalvány ellenében - továbbadja. Az utalványok készítése és kézbesítése folyamatban van.

Felhívjuk a jogosultak figyelmét arra, hogy a támogatásban részesülő háztartásoknak 2019. december 15-ig kell biztosítani a tüzelő átvételét. Amennyiben a többség az év elején szeretné megkapni a fűtőanyagot, a jogosultak nagy száma miatt a kiosztás során előfordulhat torlódás, átmeneti tüzelőanyag-hiány, ezért kérjük a türelmüket és az együttműködésüket.

 

Álláslehetőség
2019. január 23.

A Kisújszállási Polgármesteri Hivatal
a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján
pályázatot hirdet
Kisújszállási Polgármesteri Hivatal
Szervezési és Önkormányzati kapcsolatok Osztálya

kulturális és kommunikációs ügyintéző

munkakör betöltésére.


Pályázati kiírás

 

Korábbi hírek
AZ OTP Bank közleménye
Meghívó a magyar kultúra napja...
AZ E.ON Tiszántúli Áramhálózati...
Kutyáinkért
Az ünnepi időszak alatti...
Tájékoztató szünidei...
Tájékoztatás
Megjelent a legújabb Kisbíró
Aktuális programok