Pályázati felhívás önkormányzati ingatlan értékesítésére
2020. február 10.

Kisújszállás Város Önkormányzata az önkormányzat vagyonáról szóló 13/2015. (III.31.) önkormányzati rendelet alapján, valamint a 31/2020. I. 30.) számú önkormányzati határozat alapján nyilvános meghirdetés útján értékesíti az 5310 Kisújszállás, Esze Tamás utca 26. szám alatt lévő önkormányzati tulajdonú ingatlanát.

A részletek az alábbiakban olvashatók:
Felhívás

Módosul a menetrend
2020. február 6.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Utasait, hogy 2020. február 15-től 2020. február 16-ig Ceglédbercel-Cserő - Cegléd állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100. sz. Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A 6204 sz., 6294 sz., 6206 sz., 6209 sz., 6207 sz. és a 6205 sz. sebesvonatok Albertirsa - Cegléd, illetve Cegléd - Albertirsa állomások között minden utasforgalomra megnyitott szolgálati helyen megállnak, és a teljes útvonalon felár nélkül igénybe vehetőek.

A módosított menetrendet az alábbi hirdetmény tartalmazza:
Hirdetmény

Pályázati lehetőségek
2020. január 30.

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az EFOP-1.2.11-16-2017-00029 „Kisújszállás a Te otthonod!" pályázatban elnyert forrásból városi ösztöndíjat hozott létre, melynek célja, hogy - a szociális helyzet és a tanulmányi eredmények figyelembevételével különböző mértékű ösztöndíjjal - támogassa azokat a kisújszállási fiatalokat, akik hiányszakmaként elismert területen szereznek végzettséget, tudományos fokozatot.


Pályázati felhívás
KÉRELEM városi ösztöndíj megállapítására
NYILATKOZAT személyes adatok felvételéhez projektbe való belépéskor
Hiányszakmák listája*  *  *  *  *

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az EFOP-1.2.11-16-2017-00029 „Kisújszállás a Te otthonod!" pályázatban elnyert forrásból létrehozta a hiányszakmák támogatását, melynek célja, hogy támogassa azokat a kisújszállási fiatalokat, akik hiányszakmában dolgoznak.


Pályázati felhívás
KÉRELEM hiányszakmákhoz kapcsolódó szociális ellátás megállapítására
NYILATKOZAT személyes adatok felvételéhez projektbe való belépéskor
Hiányszakmák listája

 

Tájékoztató szünidei gyermekétkeztetésről
2019. december 18.

Kisújszállás Város Önkormányzata a téli szünetben történő szünidei gyermekétkeztetést
2019. december 23. (hétfő), december 30-31. (hétfő-kedd)
2020. január 2-3. (csütörtök-péntek) biztosítja.
A gyermekétkeztetésben azok a hátrányos és halmozottan
hátrányos helyzetű gyermekek vehetnek részt, akiknek a szülei azt igénylőlapon kérték.

Az étkeztetés helyszíne: Napközi Otthon Konyha
(Kisújszállás, Vásár u. 4.)

Időpontja: 12.00 – 13.00 óráig

Zajvédelmi intézkedési tervjavaslat
2019. december 14.

A KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) a 280/2004. (X. 20.) kormányrendeletben előírtaknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú vasutak (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) és a nagyforgalmú közutak (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) stratégiai zajtérképeit és intézkedési terveit. Kisújszállás érintett a feladatban, így az intézkedési tervjavaslattal kapcsolatos észrevételek megtételére van lehetőség 2020. január 12-ig. A kapcsolódó szakmai anyagok nyomtatott formában a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal portáján ügyfélfogadási időben megtekinthetőek, illetve az alábbiakban érhetők el.

Amennyiben észrevételük van, úgy kérjük, hogy azt legkésőbb a fent megadott határidőn belül a kisujph@kisujszallas.hu e-mail címre megküldeni szíveskedjenek.

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Lakosságot, hogy az intézkedési tervjavaslatokhoz kapcsolódó, a KTI által 2018-ban készített stratégiai zajtérképek a http://ugyelza.kti.hu/map/ linken keresztül bárki számára bejelentkezés nélkül is elérhetőek.

 

Fő közlekedési létesítmények stratégiai zajtérképezése III. ciklus
Települési érintettség adatok (közúti)
Települési érintettség adatok (vasúti)
Intézkedési terv (közúti)
Intézkedési terv (vasúti)
Intézkedési tervek (általános leírás)
Intézkedési tervek (általános leírás 2018)
Műszaki dokumentáció
Műszaki dokumentáció

 

Korábbi hírek
Pályázati felhívás önkormányzati...
Nem elérhető a Polgármesteri...
Még tart a tüdőszűrés
Tájékoztató szünidei...
Pályázati lehetőségek a...
Sertéspestis: a fertőzött...
Áramszünet értesítő
Vágányzári információ
Aktuális programok