Áramszünet értesítő
2019. október 10.

Az E.ON szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatásuk időszakos szüneteltetése, ezért Kisújszálláson áramszünet várható a következő időszakban és helyszínen:

Időpont: 2019. október 14. 9.00–16.00

Helyszín: Kisújszállás

Katona József utca (egész utca)
Márialaka ltp.
TIRUSZ Rt. Márialaka

Vágányzári információ
2019. szeptember 11.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a tisztelt utasait, hogy 2019. szeptember 12-től október 5-ig a Városliget elágazás - Kőbánya-Teher, Ceglédbercel-Cserő - Cegléd, Kaba - Hajdúszoboszló, Debrecen - Apafa, Nyíregyháza - Sóstóhegy, Tuzsér - Záhony állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100 Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

2019. szeptember 11/12-től 2019. szeptember 14/15-ig éjszakánként a 6008, 6098, 6009,6011 sz. vonatok helyett Püspökladány - Debrecen állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

2019. szeptember 17-én és szeptember 18-án 6:05 órától 11:10 óráig vágányfelújítási munkálatok miatt, Tuzsér - Záhony állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

2019. szeptember 14-től szeptember 15-ig napközben a Budapest-Nyugati - Záhony állomások között közlekedő sebesvonatok, csak Kőbánya-Kispest - Záhony viszonylatban közlekednek. A 1633 sz. TELEVONAT és a16303 sz. HÉTMÉRFÖLDES sebesvonatok Szolnok állomástól kerülő útirány át közlekednek Budapest-Nyugatiba. A vonatok nem érinti Ferihegy és Zugló megállóhelyeket és Kőbánya-Kispest állomást.

Felhívják a figyelmet, hogy a kör-InterCity vonatok Nyíregyházig járnak, így csak Budapest-Keleti - Nyíregyháza illetve Nyíregyháza - Budapest-Nyugati viszonylatokban közlekednek. Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendjét az alábbiakban olvashatják:

Vágányzári menetrend

Vágányzári információ
2019. augusztus 28.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a tisztelt utasait, hogy 2019. szeptember 02-től 2019. szeptember 11-ig a Budapest-Nyugati - Városliget elágazás és Püspökladány - Ebes illetve Debrecen - Apafa és Hajdúhadház - Újfehértó állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100. sz. Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

 

A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.

Módosított menetrend

PARTNERSÉGI / LAKOSSÁGI FÓRUM A településrendezési terv 2019. évi 1. sz. módosításáról
2019. augusztus 1.

Kisújszállás város Településrendezési Tervének Dévaványai út déli oldalán létesülő napelemparkhoz kapcsolódó 2019. évi módosításának, bemutatására partnerségi/lakossági fórum kerül megtartásra, melyre ezúton tisztelettel hívunk minden érintettet, és érdeklődőt. Az elkészült egyeztetési tervdokumentáció az önkormányzat honlapjáról letölthető. Az ezzel kapcsolatos vélemények- javaslatok a fórumon és azt követően 2019. augusztus 19.-ig írásban a városháza 21. sz. irodájában leadhatók.

 

A fórum kezdésének időpontja: 2019. augusztus 9. de. 10.00 óra

 Helye: Kisújszállás, Városháza 1. emeleti 18. sz. tárgyaló terme

 

 

Felhívás

Menetrend változások
2019. július 19.

A MÁV-START Zrt. értesíti a tisztelt utasait, hogy 2019. július 20-tól augusztus 05-ig Kőbánya-Teher - Kőbánya-Kispest és Kaba - Hajdúszoboszló, illetve Debrecen-Apafa állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100 Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Módosított menetrend

Napközben Budapest-Nyugati - Záhony állomások között közlekedő sebesvonatok, csak Kőbánya-Kispest - Záhony viszonylatban közlekednek. A 16303 sz. HÉTMÉRFÖLDES sebesvonat Szolnok állomástól kerülő útirány át közlekedik Budapest-Nyugatiba. A vonat nem érinti Ferihegy és Zugló megállóhelyeket és Kőbánya-Kispest állomást 2019. augusztus 03/04-től 2019. augusztus 05/06-ig éjszakánként a 6098, 6009 sz. vonatok helyett
Püspökladány - Debrecen állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Felhívjuk a tisztelt utasok figyelmét, hogy a kör-InterCity vonatok Nyíregyházig járnak, így csak Budapest-Keleti - Nyíregyháza illetve Nyíregyháza - Budapest-Nyugati viszonylatokban közlekednek. Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Korábbi hírek
Pályázati felhívás önkormányzati...
Menetrend változások
Szúnyoggyérítés Kisújszálláson
Itt a parlagfű szezon
A Karcagi Járási Hivatal közleménye
Hőségrisztás
„Kisújszállás a Te otthonod”
Találkozóra hív az Öregdiákok...
Aktuális programok