Közúti forgalomkorlátozásokra kell számítani
2017. július 24.

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Deák Ferenc utca és a vasútvonal 1439+60 hm. szelvényében lévő vasúti átjáróban, valamint az Ipartelepi bekötőút és a vasútvonal 1468+87 hm. szelvényében lévő vasúti átjáróban nagygépes vágányszabályozási munkák végzése miatt forgalomkorlátozásokra kerül sor.

 

A forgalomkorlátozások tervezett helyei és ideje:

Ipartelepi bekötőút:

2017. július 25. kedd 17:00 - július 26. szerda 7:00 óra között

2017. július 28. péntek 17:00 - július 29. szombat 7:00 óra között.

 

Deák Ferenc utcai vasúti átjáró:
2017. augusztus 4. péntek 19:00 - augusztus 5. szombat 7:00 óra között

2017. augusztus 8. kedd 19:00 - augusztus 9. szerda 7:00 óra között

2017. augusztus 17. csütörtök 19:00 - augusztus 18. péntek 7:00 óra között

2017. augusztus 21. hétfő 19:00 - augusztus 22. kedd 7:00 óra között.

 

A közúti forgalomkorlátozás idején részben félpályaszélességű útlezárás és jelzőörs forgalomirányítás mellett haladhat a közúti forgalom, részben pedig teljes szélességű útlezárásra kell számítani, mely max. 30-60 perc lesz.

A lezárásra kerülő vasúti átjárókat és a terelő utakat a térképek szemléltetik:
Térkép melléklet

 

Menetrend változások lesznek
2017. július 24.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja tisztelt utasait, hogy 2017. július 28-án  Albertirsa - Ceglédbercel-Cserő állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Módosított menetrend

 

2017. július 29-től 2017. július 30-ig Albertirsa - Ceglédbercel-Cserő állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Módosított menetrend

 

2017. július 31-től 2017. augusztus 20-ig Mezőpeterd - Biharkeresztes, valamint Tápiógyörgye - Újszász állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Módosított menetrend

Magyarok Kenyere - Megyei Búzagyűjtő Nap Kisújszálláson
2017. július 17.

2017. július 15-én a kisújszállási Rendezvénytérre sok millió búzaszem érkezett azért, hogy a magyar gyermekeket segítő szervezeteket támogassa, nem csupán a határokon innen, de a határokon túl is. A program során a Kárpát-medence magyarlakta területeiről nemzeti összefogással búzát gyűjtöttek a segítőkész adományozóktól, s a felajánlott búza egy részét liszt, a másik részét pedig kenyér formájában juttatják el a rászorulókhoz.

Galéria megtekintése

Kecze István polgármester köszöntője után a rendezvényt Hubai Imre a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke nyitotta meg. Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és prof. Korinek László a Magyarok Kenyere ötletgazdája mondott ünnepi beszédet.

Varga Miklós, a Nagykun Táncegyüttes, Angyal Ferenc és a '48-as Olvasókör népdalkörei, valamint a Mellofon Fúvóseggyüttes közreműködött az ünnepi műsorban.

 

"Sok millió búzaszem - egy nemzet"
2017. július 6.

A Magyarok Kenyere olyan jótékonysági program, amelynek keretei között a magyar gyermekeket segítő szervezeteket támogatnak, nem csupán a határokon innen, de a határokon túl is. A program során a Kárpát-medence magyarlakta területeiről nemzeti összefogással búzát gyűjtenek a segítőkész adományozóktól, s a felajánlott búza egy részét liszt, a másik részét pedig kenyér formájában juttatják el a rászorulókhoz. A búza gyűjtéséhez igazodva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara területi egységei megyei búzagyűjtő napokat és kenyérünnepeket rendeznek. A program keretében július 15-én, 14:15 órakor Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Kisújszálláson rendezik meg a Megyei Búzagyűjtő napot.

A búzagyűjtő nap időpontjáról és programjaiból az alábbi meghívóban olvashatnak:

Meghívó

Galéria megtekintése

 

Szeretettel várunk minden adományozót és érdeklődőt!

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. hirdetménye
2017. június 27.

Értesítjük tisztelt felhasználóinkat, hogy technikai okok miatt 2017.06.30-án, pénteken, Szolnokon, Debrecenben, Kabán, Kiskörén, Kisújszálláson, Kókán, Mezőtúron, Nádudvaron, Nyírmadán, Tiszaföldváron és Záhonyban az ügyfélszolgálati irodáink zárva tartanak.

Ugyanakkor Önök továbbra is igénybe vehetik telefonos és internetes ügyintézési lehetőségeinket.

A központi ügyfélszolgálat e-mail címe: ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu. De hívhatják Call centerünket is ügyfélfogadási időben a +36 40/180-124 -es telefonszámon, amelyen a lakossági hívásokat fogadják munkatársaink és segítséget nyújtanak az ügyintézésben.

Megértésüket köszönjük!

Korábbi hírek
Tanácsok kánikula idejére
Tájékoztató a „Nyári diákmunka” ...
A nemzeti összetertozás napja...
Tájékoztató szünidei...
„Boldog békeidők"
Megemlékezés a Nemzeti...
A legtöbbször a...
Meghívó szakmai konferenciára
Aktuális programok