PARTNERSÉGI / LAKOSSÁGI FÓRUM A településrendezési terv 2019. évi 1. sz. módosításáról
2019. augusztus 1.

Kisújszállás város Településrendezési Tervének Dévaványai út déli oldalán létesülő napelemparkhoz kapcsolódó 2019. évi módosításának, bemutatására partnerségi/lakossági fórum kerül megtartásra, melyre ezúton tisztelettel hívunk minden érintettet, és érdeklődőt. Az elkészült egyeztetési tervdokumentáció az önkormányzat honlapjáról letölthető. Az ezzel kapcsolatos vélemények- javaslatok a fórumon és azt követően 2019. augusztus 19.-ig írásban a városháza 21. sz. irodájában leadhatók.

 

A fórum kezdésének időpontja: 2019. augusztus 9. de. 10.00 óra

 Helye: Kisújszállás, Városháza 1. emeleti 18. sz. tárgyaló terme

 

 

Felhívás

Menetrend változások
2019. július 19.

A MÁV-START Zrt. értesíti a tisztelt utasait, hogy 2019. július 20-tól augusztus 05-ig Kőbánya-Teher - Kőbánya-Kispest és Kaba - Hajdúszoboszló, illetve Debrecen-Apafa állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100 Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Módosított menetrend

Napközben Budapest-Nyugati - Záhony állomások között közlekedő sebesvonatok, csak Kőbánya-Kispest - Záhony viszonylatban közlekednek. A 16303 sz. HÉTMÉRFÖLDES sebesvonat Szolnok állomástól kerülő útirány át közlekedik Budapest-Nyugatiba. A vonat nem érinti Ferihegy és Zugló megállóhelyeket és Kőbánya-Kispest állomást 2019. augusztus 03/04-től 2019. augusztus 05/06-ig éjszakánként a 6098, 6009 sz. vonatok helyett
Püspökladány - Debrecen állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Felhívjuk a tisztelt utasok figyelmét, hogy a kör-InterCity vonatok Nyíregyházig járnak, így csak Budapest-Keleti - Nyíregyháza illetve Nyíregyháza - Budapest-Nyugati viszonylatokban közlekednek. Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Pályázati felhívás önkormányzati ingatlan értékesítésére
2019. július 11.
Menetrend változások
2019. július 11.

A MÁV-START Zrt. értesíti a tisztelt utasait, hogy 2019. július 14-től 2019. július 19-ig a Kaba - Hajdúszoboszló és Apafa - Hajdúhadház állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100 Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek:

Módosított menetrend

 

Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogya kör-InterCity vonatok Nyíregyházig járnak, így csak Budapest-Keleti - Nyíregyháza illetve Nyíregyháza - Budapest-Nyugati viszonylatokban közlekednek. Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Szúnyoggyérítés Kisújszálláson
2019. július 2.

Amennyiben az időjárás engedi, Kisújszálláson várhatóan július 3-án és 4-én 19:40-kor kerül sor légi kémiai szúnyoggyérítésre. A permetezés során felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre, növényekre veszélytelen. A méhészeket a Polgármesteri Hivatal külön értesíti és kéri, hogy tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket!
Kérjük a lakosságot, hogy készüljenek fel a szúnyoggyérítésre!

Korábbi hírek
Itt a parlagfű szezon
A Karcagi Járási Hivatal közleménye
Hőségrisztás
„Kisújszállás a Te otthonod”
Találkozóra hív az Öregdiákok...
Nyári diákmunka lehetőség
Menetrend változások
Nagykunsági Gazdamajális
Aktuális programok