Dr. Petkovich Tamás örökében
2015. augusztus 14.

A képviselő-testület javaslatokat vár

Az önkormányzat a város szociális és egészségügyi ellátásában, karitatív tevékenységekben, az elesett és kiszolgáltatott helyzetben lévők megsegítésében kiválóan, példamutató emberséggel dolgozó, munkálkodó személyek és közösségek elismerésére, a tevékenységük iránti tiszteletadás szándékától ösztönözve, egyben a város kiváló orvosának, a díj alapításakor 110 éve született dr. Petkovich Tamásnak emléket állítva, „Dr. Petkovich Tamás Szociális és Egészségügyi Díj" elnevezésű díjat alapított.

A kitüntető díjból évente egy adományozható. A díjjal oklevél és díszes dobozban bronzplakett jár, melynek alkotója Pintér Attila kisújszállási szobrászművész. A kitüntető díj átadására ünnepélyes keretek között a szociális munka napja alkalmából rendezett városi ünnepségen kerül sor.

Az elismerésre bárki javaslatot tehet. A javaslatnak tartalmaznia kell a javasolt személy, közösség főbb adatait és az elismerés alapjául szolgáló tevékenység részletes ismertetését. A javaslatokat 2015. augusztus 31-ig kell eljuttatni Kisújszállás Város Polgármesterének címezve a Polgármesteri Hivatalba.

A formanyomtatvány az alábbi linkre kattintva tölthető le: Javaslati nyomtatvány

 

« vissza