Örömünnep Csukás István mesevilágában
2016. február 8.

Kedves Gyerekek! Óvodások, általános és középiskolások!, és gyermeklelkű Felnőttek!

 

Alkotni hívunk Titeket abból az alkalomból, hogy legkedvesebb meséink szerzője, Csukás István 2016-ban ünnepli 80. születésnapját. Képzeljétek el, hogyan köszöntenék őt az általa teremtett meseszereplők: Süsü, Pom Pom, Picur, Gombóc Artúr, a Nagy Ho-ho-horgász, Sün Balázs, Bagaméri meg a többiek, és hogyan köszöntenétek Ti, Gyerekek!

Nos rajta, meséljétek el! Lerajzolhatjátok, megfesthetitek, verset vagy mesét írhattok, faraghattok, táncolhattok, énekelhettek…! A fontos, hogy alkossatok olyat, amivel örömöt szerezhettek a születésnapon, valamit, ami akár születésnapi ajándék is lehet!

Alkotásaitokat küldjétek el címünkre, a következő információkkal: név, lakcím, iskola megnevezése. A beérkezett pályamunkákat zsűri bírálja el, a legkiválóbb munkák alkotói értékes ajándékokban részesülnek, a beérkezett pályaművekből pedig kiállítást rendezünk. Az alkotások  benyújtási határideje 2016. május 31.

Az előadó-művészetben (zene, tánc, ének, versmondás, mesemondás) induló gyermekeknek május második felében bemutatkozó napot rendezünk, ahol előadhatják produkcióikat. Számukra a jelentkezési határidő: 2016. május 13. A jelentkezési lap a városi honlapon megtalálható, onnan letölthető.

Az eredményhirdetésre 2016. június 12-én, a Bagaméri Családi Fesztiválon kerül sor. Az elbírálás során a zsűri értékeli az ötletességet, a témához való kacsolódást, a kidolgozottságot. A pályamunkákat és a jelentkezési lapokat a következő címre kérjük eljuttatni: Kisújszállás Város Önkormányzata, 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. 27. sz. iroda. Információ: telefon: 59/520-246, mobil: 06-30-277-15-93, e-mail: szervezes@kisujszallas.hu

Jelentkezési lap: Örömünnep Csukás István mesevilágában

« vissza