CIVIL FÓRUM 2017. JANUÁR 11-ÉN
2017. január 2.

Kisújszállási közösségek figyelmébe

A 2017. évi kisújszállási közösségi programok, ünnepek összehangolása érdekében egyeztetést kezdeményezett a város önkormányzata. Január 11-én, szerdán délután 15 órakor a Városháza Gaál Kálmán Termében várják a helyi civil szervezetek, egyesületek képviselőit, akiktől előzetesen kérték, hogy írásban küldjék el a tervezett programjaik megnevezését és tervezett időpontját. A beküldött információk összefoglalása alapján közösen beszélik meg, hogy az esetleges időpontbeli ütközéseket hogyan oldhatják meg.

Az együttműködés, a tervezett programok összehangolása különösen fontossá válik a kisújszállásiaknak most, amikor a reformáció 500. évfordulója mellett a város újratelepülésének 300. és a hajdan itt segédtanítóskodó Arany János születésének 200. évfordulója is ebben az esztendőben lesz. Ezt az évet a város képviselő-testülete ünnepi kulturális emlékévvé nyilvánította. Remélhetően tartalmas és szép programok kísérik majd ezeket az ünnepeket, ezek sikeréért kerül sor az egyeztetésre. A szervezők január 6-ig kérik a visszajelzéseket, magára a megbeszélésre pedig szeretettel várják tehát a helyi intézmények, civil szervezetek, egyesületek képviselőit.

A visszajelzést az innen letölthető adatlapot kitöltve kell január 6-ig e-mailben vagy kinyomtatva bejuttatni a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Szervezési Osztályára (Városháza, emelet, 27. iroda).

« vissza