Rendkívüli leolvasást végez a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.
2018. február 14.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. folyamatos törekvése, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára, beépítse a működésébe a modern technika biztosította lehetőségeket. Ennek megvalósításában egy újabb lépcsőhöz érkeztek.

A közelmúltban elindult a TRV Zrt. háttérfolyamatainak és rendszereinek fejlesztése - a regionális vízi közmű társaságok közös tulajdonosa, az MNV Zrt. vezetésével. Ennek egyik célja, hogy egy gazdaságosan működő, a teljes vízszolgáltatási szektoron belül egységesen és gyorsan fejleszthető rendszer kerüljön kialakításra. A változás érinti a számlázást és az ügyfélszolgálat rendszerét is.

 

A fejlesztés eredményeként elérhetővé válik az online ügyintézés.

Ezen fejlesztések segítségével hosszú távon az ügyintézés egyszerűbbé és gyorsabbá válik majd. Az egységes kiszolgálás létrehozása hosszú távon lehetővé teszi, hogy kérései, kérdései könnyebben, gyorsabban kerüljenek megválaszolásra, megoldásra. Azonban, mint minden változás ez is járhat némi kényelmetlenséggel.

A terv szerin 2018 áprilisától életbe lépő változással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

Az átállás miatt a Társaság 2018. február 12-től március 18-ig a teljes szolgáltatási területét érintő rendkívüli leolvasást végez, melyhez kérik, hogy Ön is tegye lehetővé az ingatlanra való bejutást a leolvasást végző munkatársuk számára. Erre azért van szükség, hogy a márciusi hónapban kibocsátott elszámoló számlák minél pontosabb értékkel készüljenek el.

Kérik, segítség munkájukat azzal, hogy amennyiben kollégáik nem járnak sikerrel a leolvasás során, mérőállást diktálnak az alábbi elérhetőség egyikén legkésőbb 2018. március 14-ig:

- a TRV Zrt. Call Center telefonszámán: +36 80/205-157

-  honlapjukon (www.trvzrt.hu)

- személyesen az illetékes ügyfélszolgálati irodáikban

-  e-mailben az ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu címen.

A szolgáltató felhívja szíves figyelmüket, hogy azon mérőkre, melyekre a fent jelzett határidőig nem érkezik mérőállás. becsült érték alapján készítik el az elszámoló számlát.

Együttműködésüket, türelmüket és megértésüket előre is köszönik!

« vissza