Zajvédelmi intézkedési tervjavaslat
2019. december 14.

A KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) a 280/2004. (X. 20.) kormányrendeletben előírtaknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú vasutak (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) és a nagyforgalmú közutak (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) stratégiai zajtérképeit és intézkedési terveit. Kisújszállás érintett a feladatban, így az intézkedési tervjavaslattal kapcsolatos észrevételek megtételére van lehetőség 2020. január 12-ig. A kapcsolódó szakmai anyagok nyomtatott formában a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal portáján ügyfélfogadási időben megtekinthetőek, illetve az alábbiakban érhetők el.

Amennyiben észrevételük van, úgy kérjük, hogy azt legkésőbb a fent megadott határidőn belül a kisujph@kisujszallas.hu e-mail címre megküldeni szíveskedjenek.

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Lakosságot, hogy az intézkedési tervjavaslatokhoz kapcsolódó, a KTI által 2018-ban készített stratégiai zajtérképek a http://ugyelza.kti.hu/map/ linken keresztül bárki számára bejelentkezés nélkül is elérhetőek.

 

Fő közlekedési létesítmények stratégiai zajtérképezése III. ciklus
Települési érintettség adatok (közúti)
Települési érintettség adatok (vasúti)
Intézkedési terv (közúti)
Intézkedési terv (vasúti)
Intézkedési tervek (általános leírás)
Intézkedési tervek (általános leírás 2018)
Műszaki dokumentáció
Műszaki dokumentáció

 

« vissza