A Helyi Operatív Bizottság döntéseiből
2020. április 30.

A bölcsődei ellátásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt kisújszállási kisgyermekes szülőket, hogy a Városi Bölcsőde 2020. április 30-tól ügyeletet biztosít azon szülők gyermekei részére, akik munkavégzés vagy más ok miatt ezt igénylik. Az ügyeletet vegyes életkorú kiscsoportos formában szervezik, legfeljebb 5 gyermek lehet egy csoportban. Az étkeztetés a bölcsődei ellátás része. Az ügyelet időtartama munkanapokon legfeljebb a 6-18 óra közötti időszak.

 

Az óvodai ügyeletről

Tájékoztatjuk a Tisztelt kisújszállási kisgyermekes szülőket, hogy az óvodai intézmények ügyeletet biztosítanak azon szülők gyermekei részére, akik munkavégzés vagy más ok miatt ezt igénylik. Az ügyeletet vegyes életkorú kiscsoportos formában szervezik, legfeljebb 5 gyermek lehet egy csoportban. Az étkeztetés az óvodai ellátás része. Az ügyelet időtartama munkanapokon legfeljebb a 6-18 óra közötti időszak. Kérjük, érdeklődjenek a baptista fenntartású Pitypang Óvoda és a református Kisharang Óvoda elérhetőségein.

 

A piacról

2020. május 5-től (keddtől) a piacon visszaáll a megszokott működési rend, így árusíthatnak mindazok, akik korábban is tették a vonatkozó jogszabályok és a megfelelő óvintézkedések betartásával. A piac üzemeltetője folyamatosan ellenőrzi a szabályok betartását.

« vissza