Permetezik a platánfákat
2020. június 9.

Értesítjük, hogy Kisújszállás Város Önkormányzata a platánfák különböző betegségei ellen a permetezéssel történő védekezést megrendelte. Ezen növényvédelmi munkákat a kecskeméti Növényvédő és Kártevőirtó Kft. fogja elvégezni.

 

A permetezésre (az időjárás függvényében),
2020. június 10. és június 23. között,
az esti órákban kerül sor.

 

Mivel a munkát végző Kft. nagyteljesítményű gépet használ, kérjük, hogy a lakás ablakát, ajtaját csukják be, a száradó ruhákat szedjék be, és ne tartózkodjanak a permetezőgép közelében. A frissen permetezett területen lehetőleg ne tartózkodjanak huzamosan a permetezést követő reggelig.

A permetezőszer az emberi szervezetre nem veszélyes, de a biztonság érdekében fenti óvintézkedéseket szíveskedjenek megtenni és betartani. A felhasználásra kerülő vegyszerek Topas 100 EC, Mospilan 20 SG, Vektafid A és Decis Mega, amelyek élelmezés egészségügyi várakozási ideje 21 nap, munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap.

 Amennyiben a növényvédelmi permetezéssel kapcsolatban bárminemű kérdésük adódna, információt 76/507-454 telefonszámon kérhetnek. A növényvédelmi munka végzését a Polgármesteri Hivatal részéről is segítik, az elérhetőség: 30/592-4896.

 

                                                   Kisújszállási Polgármesteri Hivatal
                                             Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály

« vissza