Elindult a játszótérépítés
2009. november 4.

Ahogyan arról már tájékoztattuk a lakosokat, a képviselő-testület közbeszerzési eljárás útján kiválasztotta azokat a cégeket, amelyek a Szabadság, illetve az Ifjúság úti lakótelepen és az Iskola utcán található játszótereket újjáépítik.

 

A munkálatok november első hetében megindultak, a kivitelező cég először a - többször balesetveszélyessé nyilvánított - játszótéri eszközöket bontja el mindhárom helyszínen. Ezt követően, várhatóan már a második héten megkezdődnek az építési munkálatok.

Reményeink szerint az időjárás is kedvez a beruházásnak, így sikerül még idén befejezni a munkálatokat és a gyerekek ismét birtokba vehetik az új elemekkel megújított játszótereket. Rossz időjárás esetén a munkák legkésőbb 2010. április 30-ig fejeződnek be.

            Ezúton kérjük a szülők és gyermekek türelmét a munkálatok ideje alatt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az említett három játszótér a beruházás ideje alatt munkaterületnek minősül. Ezért kérjük, hogy a környezetükben fokozott óvatossággal közlekedjenek és erre a rövid időre ne vigyék gyermekeiket ezekre a játszóterekre.

« vissza