Kisújszállás Város Önkormányzatának Honlapja
Rendkívüli leolvasást végez a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.
Kategórai: Közérdekű hírek, 2018. február 14.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. folyamatos törekvése, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára, beépítse a működésébe a modern technika biztosította lehetőségeket. Ennek megvalósításában egy újabb lépcsőhöz érkeztek.

A közelmúltban elindult a TRV Zrt. háttérfolyamatainak és rendszereinek fejlesztése - a regionális vízi közmű társaságok közös tulajdonosa, az MNV Zrt. vezetésével. Ennek egyik célja, hogy egy gazdaságosan működő, a teljes vízszolgáltatási szektoron belül egységesen és gyorsan fejleszthető rendszer kerüljön kialakításra. A változás érinti a számlázást és az ügyfélszolgálat rendszerét is.

 


Pályázati lehetőségek
Kategórai: Önkormányzati hírek, 2018. február 1.

A Kisújszálláson működő civil és sportszervezetek, intézmények, egyesületek rendezvényeikkel, kiadványaikkal, a fiatalok táboroztatásával, közösségi programok szervezésével mind-mind olyan értéket és hagyományt teremtenek, amely fontos eleme a város kulturális életének. Önkormányzatunk elismeri ezeket az értékeket, ezért kiemelt feladatának tekinti a helyi szervezetek, intézmények támogatását, pályázatokon keresztül. Arról, hogy milyen pályázatokat írt ki az önkormányzat, az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak:
http://kisujszallas.hu/index.php?id=2161&maintype=kisuji&language=hun&type=static_content

A pályázati kiírások, valamint az adatlapok innen tölthetők le
, vagy személyesen átvehetők a Városháza portáján.

 


Felhívás villamos hálózatok környezetének tisztántartására
Kategórai: Közérdekű hírek, 2018. január 31.

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. kéri ügyfeleit a villamoshálózatok és a biztonsági övezetet érintő gondozott vagy gondozatlan fák, bokrok, növényzet eltávolítására, a fák gallyazásának elvégzésére. Kérik a lakosokat, mérjék fel, hogy vannak-e a telkükön olyan fák, bokrok, amelyek veszélyeztetik a vezetékeket, de ne lássanak neki a munkának mindaddig, míg ki nem kérték az áramszolgáltató szakemberek véleményét. Az élet-, baleset- és vagyonbiztonság érdekében kiemelten fontos a feszültségmentesítés elvégzése és a szakfelügyelet, melyet az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. térítésmentesen biztosít.

 A közlemény teljes szövegét az alábbi linkre kattintva olvashatják el:
[-file35707-]


Korábbi hírek: