Kisújszállás Város Önkormányzatának Honlapja
Útlezárások a fesztivál idején
Kategórai: Önkormányzati hírek, 2018. szeptember 18.

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kivilágos Kivirradtig Fesztivál ideje alatt, a mellékelt rendezvényterületet feltüntető tervlap szerint

- a Rákóczi Ferenc utca 4201. j. összekötő út és a Csatorna utca közötti szakasza
- a Nyár utca Arany János utca és a Tavasz utca közötti szakasza, valamint
- a Városháza parkon keresztül átvezető közforgalom elől el nem zárt magánút

2018. szeptember 22. 05:00 - 20:00 óra közötti időintervallumban lezárásra kerül.

A fent említett közútszakaszon forgalomkorlátozás bevezetésére kerül sor.

[-file35973-]


Városnapok 2018.
Kategórai: Kultúra, 2018. augusztus 27.

2018. augusztus 16-20-ig rendeztük meg a Városnapok elnevezésű rendezvénysorozatunkat.

Fogadjanak szeretettel kis képes összeállítást.

[-gal104365-]


Tájékoztató téli rezsicsökkentésről
Kategórai: Önkormányzati hírek, 2018. augusztus 13.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a téli rezsicsökkentés keretében a Kormány által biztosított 12 000 forint összegű, természetben nyújtott fűtőanyag-támogatásra 2018. 10. 15. napjáig nyújtható be igénybejelentés Kisújszállás Város Önkormányzatánál.

Igénylést a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások nyújthatnak be. A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

Háztartásonként egy igénybejelentés nyújtható be formanyomtatványon, mely a Kisújszállási Polgármesteri Hivatalban, és városunk honlapján érhető el. Kérjük, hogy az igénylőlap kitöltése során ügyeljenek az adatok pontos közlésére! Az igénybejelentő nyilatkozaton meg kell jelölni az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásulvétele, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrizni fogja, hogy a bejelentő háztartása korábban a téli rezsicsökkentésben valóban nem részesült.

A téli rezsicsökkentés keretében biztosított természetbeni támogatás kizárólag a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.[-file35951-]


[-file35950-]


Korábbi hírek: