Kisújszállás Város Önkormányzatának Honlapja
Március 15.
Kategórai: Önkormányzati hírek, 2021. március 12.

A hagyományos március 15-ei ünnepséget, az ehhez kapcsolódó koszorúzásokat, az iskolák és a Mellofon Fúvószenekar fellépését idén, a koronavírus gyors terjedése miatt nem tarthatjuk meg. Nem kockáztatjuk senkinek sem az egészségét, márpedig az egyre súlyosabb mutáns vírusok „rohamtempóban" jelen vannak közöttünk.  Ezért felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az eddigieknél még nagyobb odafigyeléssel legyenek mindazon intézkedések iránt, amelyeket egészségünk érdekében a Kormány hozott.

Annak érdekében viszont, hogy március 15-én mégiscsak ünnep legyen városunkban, a TV Kisúj összeállítást készít korábbi március 15-ei ünnepségekből, melyet ajánlunk az Önök szíves figyelmébe. A TV Kisúj műsorában aznap, tehát 2021. március 15-én, 17 órakor láthatják az összeállítást.

Bár a szervezett ünnepségre idén nem kerülhet sor, egyénileg, vagy ki-ki saját közösségének nevében - betartva a járványügyi előírásokat - a helyszínen megemlékezhet az 1848/49-es forradalom és szabadságharcról, és elhelyezheti virágait, koszorúit.

VISSZA