Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Szent Flórián napja alkalmából ünnepséget szervezett a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 8-án. A tűzoltók védőszentjének napján számos elismerést vehettek át az igazgatóság, illetve az önkormányzati és önkéntes tűzoltóságok munkatársai a szolnoki Városháza dísztermében. A jelenlévőket Matuska Zoltán tű. ezredes köszöntötte, aki beszédében hangsúlyozta, hogy a mai tűzoltók Szent Flórián szellemében teszik mindazt, amit az emberség és a tisztesség megkövetel. Az ünnepi beszéd után az elismerések átadása következett.
 
Számos kitüntetés talált gazdára, amely mutatja, hogy kiváló munkát végeznek a tűzoltók, s köszönettel tartozunk szolgálatukért. Czókoly Viktorián nyá. tű. őrnagyot, a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság parancsnokát Kecze István polgármester részesítette elismerésben, a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság személyi állományának Galambos István, Ecsegfalva község polgármestere gratulált.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021