Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

A Kormány 2024-ben is elindítja a diákok nyári munkavállalását támogató programot, amelyben a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulók vehetnek részt (feltétel a betöltött 16 év). A „Nyári diákmunka 2024.” központi munkaerőpiaci program keretében történő foglalkoztatásra Kisújszállás Város Önkormányzata is pályázatot nyújt be.

A támogatási összeg figyelembevételével 2024. július 8-tól július 26-ig (3 hét) tervezzük a foglalkoztatást napi 6 órában.

A programban a diákok a Munka törvénykönyve hatálya alá tartozó munkaviszonyban foglalkoztathatóak. A három hétre járó bruttó munkabér összege 130.500 Ft. A diákok feladata lesz többek között városunk szépítése, közterületeken található utcabútorok festése.

Az érdeklődők rövid, motivációs, bemutatkozó levelét a diakmunka@kisujszallas.hu e-mail címre várjuk 2024. június 20., csütörtökig.

 

A diákmunka program indításáról szóló részletes tájékoztatót az alábbiakban olvashatják:

HIRDETMÉNY a „Nyári diákmunka 2024.” munkaerőpiaci program indításáról

 

Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021