Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

A belterületi vízelvezető árokrendszerek karbantartása az év minden időszakában kiemelt fontosságú. Egy csapadékosabb időjárást követően gondot okozhat a megnövekedett belvíz, összegyülemlett esővíz. A nagyobb vízkárok megelőzése érdekében különös gondot kell fordítani vízelvezető árkok, átereszek meglétére, tisztítására, karbantartására.
Az utcákat járva sajnos sok helyen tapasztalható, hogy az árkok átereszei el vannak dugulva, azokban falevél, hulladék található, amik egy-egy nagyobb mennyiségű csapadék esetén korlátozzák a víz útját. A települések árokrendszerei csak akkor tudják hatékonyan elvezetni a felgyülemlő és lefolyó vizet, ha karbantartásuk folyamatos. Kérjük Önöket ezért, hogy a problémák megelőzésének érdekében ellenőrizzék az ingatlanjuk előtt található árkok és átereszek állapotát, szükség esetén gondoskodjanak azok tisztításáról.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021