Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

A mai nap folyamán megkezdi a kivitelező a Deák Ferenc utca 2. szám előtti szennyvízcsatorna szakasz helyreállítását. A munkálatok várhatóan 3 hetet vesznek igénybe, mely idő alatt szükség lesz a gyalogos közlekedés ideiglenes elterelésére. Ezúton kérjük Önöket, hogy a társasház előtti munkaterület körül fokozott figyelemmel közlekedjenek, lehetőség szerint válasszanak másik útvonalat, gyalogos átkelőhelyet.
 
A Deák Ferenc utca központi, négysávos szakaszán végzett felbontást és csatornaépítési munkálatokat sajnálatos módon folytatni kell a csatorna teljes beszakadása miatt, ami a teljes út, azaz mind a négy sáv felbontását és az útszakasz lezárását eredményezi. A kivitelezést a TRV Zrt. alvállalkozója előreláthatóan a december 5-ei héten kezdi meg.
 
A Deák Ferenc utcán Kenderes felől érkező autók a Rákóczi–Nyár–Arany János utcákra lesznek elterelve, míg a főút Városháza előtti szakaszára tilos lesz behajtani. Lehetőség szerint a főúttal párhuzamos Nyár és Nagy Imre utcákat használják.
 
Vigyázzunk magunk és egymás testi épségére és figyeljünk az ideiglenes forgalomterelésekre.
 
Türelmüket és megértésüket ezúton köszönjük.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021