Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Az elmúlt két év csapadékszegény időjárása és a rendkívüli szárazság sajnálatos módon - miként más alföldi települések, így - városunk útjait, járdáit sem kímélte. Az altalaj a vízhiány miatt kiszáradt, összezsugorodott, melynek eredményeként számos stabil, erős alappal rendelkező gyalogjárda és közút felülete is összerepedezett, szétnyílt. Ez a jelenség Kisújszállás több pontján is megfigyelhető, de leginkább az Erzsébet királyné liget átmenő járda és a Gáborkerti kerékpárút felületén, az északi ipartelep egyes útjain, valamint a Balassi Bálint, az Iskola és a Kassai utca burkolatán látszik.
 
Megkezdtük ezeknek az út-, illetve járdaszakaszoknak a felmérését és igyekszünk a jövő évi költségvetésben forrást biztosítani a javításukhoz. Azokon a helyeken, ahol az elváltozás balesetveszélyes mértékű, mihamarabb megrendeljük a burkolat helyreállítását.
 
Tájékoztatjuk továbbá a lakosságot, hogy jelenleg is folyamatban van egyes járda- és útszakaszok felújítása, átadása, ezekről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021