Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

November 13-án ünnepi délutánon köszöntöttük a szociális munka napja alkalmából a helyi szociális és egészségügyi ellátásban, valamint karitatív tevékenységekben munkát végző személyeket. Az ünnepi délutánon fellépett Horváth Fruzsina, Kiss Violetta és Orosz Balázs, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola diákjai és tanára, majd Szűcs Zsuzsanna mondott köszöntőt.
 
Ezt követően az önkormányzat által létrehozott Dr. Petkovich Tamás Szociális és Egészségügyi Díj átadására került sor. A díjat idén dr. Varga Zoltánné nyugalmazott osztályvezető tanár, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat egykori intézményvezetője kapta az egészségügyi és szociális ellátásban évtizedeken át kiválóan, felelősséggel és példamutató emberséggel végzett, értékes munkája elismeréseként. A kitüntető díjat Kecze István polgármester nyújtotta át, a kitüntetettet Tatár Zoltán alpolgármester méltatta.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021